Vanavond een pittige opgave voor Benito

Benito van de Pas moet in de eerste wedstrijd van de Unibet World Grand Prix vol aan de bak. Benito treft in de match nou niet de gemakkelijkste tegenstander, hij speelt namelijk tegen Gerwyn Price die zich goed kan vastbijten in zijn tegenstander.  Mocht Benito er in slagen om Price te kloppen dan wacht hem in de volgende ronde mogelijk opnieuw een zware tegenstander.

Dan kan hij Mensur Suljovic tegen komen die in de tweede match van de avond tegen Steve West speelt. West klopte tegen de verwachting in James Wade in de eerste ronde en heeft de smaak naar meer goed te pakken.

In de derde match Richard North tegen de Australiër Simon Whitlock. En de laatste bewijst de laatste toernooien en wedstrijden toch aardig op het oude niveau terug te zijn. De avond wordt afgesloten door Peter Wright tegen Mervyn King. Wright had een ‘narrow escape’ in de eerste ronde tegen Stephen Bunting terwijl King met ruime cijfers won van Ronnie Huybrechts. Gaat Mervyn vanavond voor een verrassing zorgen? Hij is er wel toe instaat

De indeling voor woensdagavond 4 oktober is:

Gerwyn Price – Benito van de Pas
Mensur Suljovic – Steve West
Richard North – Simon Whitlock
Peter Wright – Mervyn King

Foto © Lwarence Lustig – PDC 2017