World Grand Prix: Mensur Suljovic klopt een nonchalant overkomende Steve West.

Mensur Suljovic  Steve West

De al weken in vorm verkerende Mensur Suljovic moest het vanavond opnemen tegen een zeer goed spelende Steve West dit toernooi. Beide heren weken geen millimeter van elkaars zijde zodat de 1e set gelijk op gaat. Uiteindelijk is het Suljovic die via een finish van 108 S20-T20-D14 de eerste set weet te winnen.

Set 2 is een exacte kopie van set 1 beide heren bleven in evenwicht maar wederom is het Suljovic die via D8 ook de 2e set wint en zo op een zeer comfortabele voorsprong kwam. Steve West gaf op sommige momenten de indruk dat het allemaal niet meer hoeft voor hem, west loopt al vanaf leg 1 van deze wedstrijd met zijn handen te slaan en te slenteren over het podium en dat terwijl er helemaal niets aan de hand is want zo slecht is het niet wat west gooit.

Steve West pak de 1e leg in set 3 maar moet toch toe zien hoe Suljovic er gewoon weer 1-1 van maakt, Suljovic weet dan vervolgens ook de 3e leg te pakken en doet dat op een fantastische manier via T20-D20-D20 zie de beelden hieronder. West pakt dan nog wel de 4e leg maar kan toch niet voorkomen dat Suljovic wederom de set pakt met 3-2 en zich daarmee plaatst voor de kwartfinale van morgen.

https://twitter.com/OfficialPDC/status/915661203606691840