BDO spelers Grand Slam of Darts bekend gemaakt

De British Darts Organization heeft de namen bekend gemaakt van de spelers die mee gaan doen aan de BWIN Grand Slam of Darts  een toernooi waaraan zowel spelers vanuit d BDO als de PDC meedoen.

Het toernooi dat van 11 tot en met 19 november gehouden wordt in de Wolverhampton Civic Hall kent een prijzenpot van maar liefst £450.000,= en begint met een poulefase van 8 poules waarover de 32 deelnemers worden verdeeld.

Namens de BDO gaan 8 spelers naar Wolverhampton, dit zijn;  Lakeside World Pro Champion 2017 Glen Durrant, en Lakeside runner-up Danny Noppert naar het toernooi samen met de BDO World Trophy winnaar Peter Machin, Lakeside World Pro 2015 kampioen Scott Mitchell, Jamie Hughes, Winmau World Master finalist in 2016 en 2017 Marck McGeeney en het Schotse duo Ross Montgomery en Cameron Menzies.