Aanmelden voor Amateur & Jeugd Trofee 2017 gestart

De Amateur & Jeugd Trofee is een promotioneel dartstoernooi. Dit evenement is in 2012 voor het eerst georganiseerd en is speciaal voor alle amateur darters, lagere divisiespelers, recreanten, mindervaliden en jeugd darters.

Het toernooi is nu meerdere keren succesvol georganiseerd en deelnemers aantallen blijven stijgen. De Amateur en Jeugd Trofee is een rondreizend circus voor promotie onder de jeugd en ‘recreatieve’ darters in de regio.

Komende editie:

Op 12 november is het weer zover. Dan organiseert de NDB, in samenwerking met de Darts Bond Midden Nederland, een nieuwe editie van de Amateur & Jeugd Trofee die in Houten zal plaatsvinden. Meer informatie volgt spoedig! De Amateur & Jeugd Trofee is een prachtig promotioneel toernooi speciaal voor alle amateurdarters, lagere divisiespelers, recreanten en jeugddarters in Nederland. De inschrijving is inmiddels open, of je nu lid bent of niet, iedereen is welkom!

Deelname voor de jeugd is volledig gratis en senioren betalen slechts €5,- voor deze onvergetelijke dag! Bij de jeugd zijn alle spelers welkom en zal er onderscheid gemaakt worden in niveau, waardoor iedereen kans maakt het toernooi te winnen.

Er zijn verschillende categorieën:
– Senioren (heren en dames bij elkaar)
– Jongens gevorderd
– Jongens beginnend
– Meisjes
– Mini’s, jeugd tot en met 8 jaar
– Mindervaliden en Specials

Jeugd:
Men mag niet aan het jongens toernooi voor beginners deelnemen als men:
– Bij de eerste 20 van de NDB ranking bij de junioren staat op dat moment.
– In de ere- of eerste divisie speelt bij een dartsorganisatie.
– In de SuperLeague of LaCo senioren uitkomt.
– In de jeugdlaco speelt en 14 jaar of ouder is. Deze spelers dienen bij de gevorderden te spelen. Ben je een jeugdlaco-speler van 13 jaar of jonger dan mag je je inschrijven bij de beginners.

Jeugd tot en met 8 jaar:
Speciaal voor alle kinderen tot en met 8 jaar zal er een speciale clinic zijn met allerlei leuke spelletjes. Ook al heb je nog nooit gedart, geen probleem. We gaan het je op een hele leuke en speelse manier leren. Inschrijven voor deze categorie is gratis en mogelijk via voorinschrijving, maar ook op de dag zelf!

Senioren:
Senioren die willen deelnemen mogen niet in de eerste- of eredivisie uitkomen van een bij de NDB aangesloten lidorganisatie.
Dezelfde regel geldt als men actief is in een andere dartsorganisatie, tenzij deze divisie de laagste is van deze dartsorganisatie.
LaCo en SuperLeague spelers zijn ook uitgesloten, net als spelers in de top tien van de NDB Heren A ranking.

Alle deelnemers spelen altijd meerdere wedstrijden ongeacht of ze de openingspartij verliezen.

Mindervaliden en Specials
Er zal een toernooi zijn voor mindervaliden en voor de specials. Met mindervaliden worden hier de spelers bedoeld die onder het internationale WDDA reglement vallen. De specials is de verzamelnaam voor de overige darters met een beperking. Iedereen is welkom en kan deelnemen!

Inschrijven?
Klik hier om je direct in te schrijven.

Locatie:
Sporthal de Molenwiek
Papiermolen 3A
3994 DJ Houten

De Nederlandse Darts Bond begroet u graag op 12 november in Houten!

Bron en Foto © Nederlandse Darts Bond – 2017