De Road to the Winmau, we gaan weer beginnen

Zondag 22 oktober is het weer zover. Dan begint het eerste rankingtoernooi van de Road to the Winmau 2018. De ultieme kans voor al het dartstalent om een plek te bemachtigen op het wereldtop dartspodium , de Winmau World Masters.

Je kunt namelijk niet zo maar even mee doen aan de Winmau World Masters. Om daar te mogen spelen moet je of hoog in de top van de wereldranking staan of een internationaal geranked toernooi winnen, of zoals deze kans het Road to the Winmau startbewijs winnen op de finaledag van de Road to the Winmau. En plaatst men zich voor de Winmau dan kun je als bonus ook nog eens meedoen aan het play off toernooi voor een startbewijs voor Lakeside.

Op die finaledag spelen maximaal 64 heren en 32 dames die zich via de diverse Road to the Winmau toernooien geplaatst hebben voor die dag om het zo fel begeerde startbewijs en een redelijke vergoeding voor de reiskosten.

Om mee te kunnen doen aan onze Road to the Winmau ranking toernooien moet op de dag dat de Winmau World Masters gehouden wordt minimaal 18 jaar oud zijn. Mag je geen lid zijn van de PDC en moet je een geregistreerd lid zijn van een bij de World Darts Federation aangesloten lidorganisatie zoals de Nederlandse Darts Bond.

Minimaal moet je aan 3 toernooien plus het laatste ranking toernooi (8) meedoen om aanspraak te maken op je plek op de finaledag als je de top 16 van deze ranking bereikt.

Deelnamekosten € 10,00  bij voor inschrijving – Aanmelden aan de zaal ( tot 13:15 uur ) € 13,00

Voorinschrijven kan tot zaterdag 21 oktober 20:00 uur   via deze Facebookpagina  of een mail naar info@darts4u.nl

Speellocatie:

Café zaal terras FF naar Steef

Dorpsstraat 1

6999 AA  Hummelo

Er wordt gestart met een poulefase ( als het deelnemersaantal dit toelaat ) en aansluitend is er de knock out fase om de punten

We spelen op de ranking toernooien alleen om ranking punten. Prijzengeld is er alleen op de finaledag.