Ook in tweede partij blijft Danny Noppert met lege handen staan

Geen succesvolle Grand Slam of Darts voor Danny Noppert die in zijn tweede partij van de poule fase opnieuw een nederlaag moest incasseren, en een stevige want de Fries verloor met 5-2 van Darren Webster.

Wel winst voor Ross Montgomery die Joe Murnan de baas was en ook James Wade verzamelde kostbare puntjes.

Hieronder een kort overzicht van de tot nu toe gespeelde partijen van de avondsessie

Joe Murnan – Ross Montgomery   3 – 5 Groep A

Met de darts pakt Joe Murnan de eerste leg. Dit plaatje zien we 6 legs achter elkaar voordat Ross Montgomery met een 121 finish een break forceert en 3 – 4 voorkomt.

Hij opent dan in de achtste leg met 180 en eindigt met tops voor een 3-5 overwinning.

Darren Webster –  Danny Noppert  5 – 2  Groep D

Ondanks de 140 opening van Danny Noppert moet hij toch een break incasseren en met de darts loopt Darren Webster uit naar 2-0. Ook leg 3 moet Noppert aan Webster laten die 100 uitgooit voor 3-0

Twee keer een 180 in leg vier zijn de basis voor een break terug door Danny en met de darts komt de Fries terug naar 3-2.  Danny mist dan 121 op de bull voor een tweede break en gooit Webster 96 uit voor 4-2

In leg 7 staan beide spelers op 96 met Danny als eerste aan de beurt. Hij vindt de dubbel niet en ziet dan Webster 5-2 scoren voor de match.

Steve Lennon – Jamie Hughes 5 – 0  Groep B

Een snelle partij, slechts 5 legs had Steve Lennon nodig om deze partij te winnen. Een white wash voor Jamie Hughes die buiten Lennon als tegenstander ook nog eens tegen het bord vocht.

En Lennon was in tegenstelling tot zijn partij gisteren scherp op zowel de triples als dubbels

James Wade  –  Peter Machin  5 – 1 Groep C

The Machine tegen Peter Machin, en de laatste begon onfortuinlijk aan de wedstrijd. Liet kansen liggen in de eerste leg om James Wade te breken, had wat bouncers en werd in leg 2 door Wade gebroken.

Maar in een sterke derde leg waarin Wade dubbel 18 mist voor een 147 finish breekt Peter Machin terug voor 2-1. Hij verzilvert de breek niet want Wade pakt tegen de darts in leg 4 en komt 3-1 voor.

Met een 56 finish wordt het 4-1 voor James Wade en gaat het er steeds donkerder uitzien voor de Australiër. Zeker als hij 120 niet uitkrijgt voor 4-2 en ook nog eens 65 laat liggen maakt Wade 5-1