Aileen de Graaf & Derk Telnekes Nederlands kampioen darts

Derk Telnekes heeft vandaag in Barneveld de Nederlandse titel gepakt bij de heren. Aileen de Graaf die afgelopen weekend nog de Finder Darts Masters op haar naam schreef werd vandaag bij de dames Nederlands kampioen.

Derk Telnekes was dus de sterkste bij de heren, hij versloeg in de finale Jelle Wachtmeester met 2-1 (3-1,1-3,3-2 in sets en mag zich het komende jaar de Nederlands kampioen noemen. Wesley Harms en Chris Landman eindigde op een 3e plaats. Derk versloeg op weg naar de titel achtereenvolgens Oswin Streden 4-0, Donny Trouwborst 4-1, Dennie Olde Kalter 4-1, Jeremy van der Winkel 4-2, Maik Kuivenhoven 4-1 en in de halve finale Wesley Harms met 4-1.

Bij de dames ging dit jaar de titel naar de toch al succesvolle Aileen de Graaf. Zei versloeg in de finale de verrassende Femke Herms met 4-2. Aileen wist achtereenvolgens Saskia Jonkman 3-0, Yvon Graus 3-0, Marian Levai3-1, Vanessa Zuidema 3-2 Anca Zijlstra 3-1,  Sharon Prins en Anca Zijlstra werden 3e.

Bij de jeugd gingen de titels naar Kyana Frauenfelder bij de meisjes, Pim van Bijnenbij de Aspiranten, en Kevin Lasker bij de junioren.

Bij de heren B categorie was het Jon Wheatman die de titel won.

Hieronder kunt u alle Brackets inzien.

Heren A

Heren B

Dames

Meisjes

Meisjes verliezersronde

Aspiranten

Aspiranten verliezersronde

Junioren

Junioren verliezersronde

Paradarters

Paradarters verliezersronde