Ashley Zaat Walk-On Girl op het PDC WK.

Ashley Zaat is per toeval de dartswereld ingerold als Walk-On Girl. De Nederlandse deed ooit eens mee aan een prijsvraag van RTL 7, waar darts uitgezonden wordt, en won nog ook. In 2015 mocht ze darters tijdens de Dutch Masters en European Darts Open in Düsseldorf naar het podium begeleiden.

Het grappige is dat Ashley werd getipt door haar broer om Walk-On Girl te worden. Een keuze waar ze zeker geen spijt van zal hebben. Het bleef namelijk niet bij die paar keer als Walk-On Girl. Ashley Zaat viel in de smaak bij de darters, het publiek en PDC, de bond die de grote dartstoernooien organiseert.

Zodoende werd Ashley Zaat steeds vaker gestrikt als Walk-On Girl. Toen de Premier League Darts naar Nederland kwam paradeerde ze ook over de rode loper met één van de darters aan haar zijde in Rotterdam Ahoy. Daarna werd het alleen maar mooier, want eind 2017 beleefde ze haar eerste WK-deelname. In de eerste week van het PDC WK Darts 2018 liep Ashley Zaat namelijk mee met de darters naar het podium. Tijdens de tocht naar het podium let niemand op Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld of Peter Wright. Alle ogen zijn gericht op de Walk-On Girls en dus zal Ashley Zaat tijdens het WK Darts 2018 uitgebreid in de spotlights staan.

Voor het gehele artikel verwijzen wij u naar hier

Bron & Tekst: sterrenoptv.nl

Foto: Patrick Krekels Fotografie