Darts4u.nl wenst al haar volgers en lezers een gelukkig maar vooral een gezond 2018 toe.

Wij van Darts4u.nl wensen u en al uw dierbaren een fantastische maar vooral een heel gezond 2018 toe. 

Het was voor ons als redactie een zeer geslaagd jaar 2017, maar het was ook een zeer bewogen jaar mogen we wel zeggen. Zo schreven wij het afgelopen jaar een kleine 400 artikelen, een kleine 1 miljoen letters en cijfers werden er opgetekend op onze website. Zo waren wij het afgelopen jaar ook persoonlijk ter plaatse aanwezig op de toernooien van de PDC BDO en NDB. Zo waren we in Engeland, Belgie, Nederland, Denemarken, Duitsland en nog veel meer landen te gast.

Ook was er een complete naamsverandering die onze website onderging, een naam die beter zou moeten liggen bij onze eigen achterban maar ook bij de nieuwe volgers die wij erbij kregen.

Naast deze geweldige positieve belevenissen, was het niet altijd hosanna binnen de redactie van Darts4u.nl. Onze redactie kende ook tegenslagen, tegenslagen zoals het tobben met de gezondheid van enkele redactieleden of partners van redactieleden, iets waar u als lezers/volgers nooit iets van heeft gemerkt, dit omdat we altijd maar weer doorgingen ondanks wat er zich op gezondheidsgebied ook afspeelde achter de schermen vonden wij toch weer een gaatje om u als lezers/volgers te dienen.

Rest ons nog een ding en dat is u te bedanken voor het geloof en vertrouwen wat u in ons had afgelopen jaar 2017. Wij hopen dat we u vertrouwen ook weer mogen ontvangen in het nieuwe jaar 2018, want ook dan zullen wij weer dan in, dag uit voor u klaar staan.

Namens de complete redactie een gelukkig, gezond, en sportief 2018 gewenst.

Ons motto zonder u zijn wij helemaal niets.