NDB Ranking Open Rotterdam jeugd titels voor Wessel Nijman, Lerena Rietbergen, Cédric Saes,

Vandaag werd er in rotje knor het Open Rotterdam gespeeld, alweer de vijfde NDB Ranking van het seizoen 2017-2018. Bij de jeugd gingen de titels vandaag naar Wessel Nijman junioren, Lerena Rietbergen bij de meisjes, en bij de aspiranten was het Cédric Saes die de sterkste was.

Wessel Nijman een van de jonge talenten die Nederland rijk is wist zijn titel te winnen door in de finale Kevin Lasker met de cijfers 4-2 opzij te zetten. Bij de Aspiranten was het Cédric Saes die in zijn finale zich wist te ontdoen van Marvin van Deest 3-1.

Bij de Meisjes was het wederom de stekt spelende Lerena Rietbergen die er met de titel ervandoor ging. In zijn finale was ze te sterk met 3-2 voor Layla Brussel.

Voor alle overige uitslagen bij de jeugd verwijzen wij u naar onderstaande links.

Meisjes

Aspiranten

Junioren