Voorzitter en toernooi directeur BDO niet langer verkiesbaar

Sue Williams Getty, voorzitter van de BDO en Wayne Williams toernooidirecteur van de BDO stellen zich niet meer verkiesbaar voor een nieuwe termijn.

Als er straks in augustus een nieuw bestuur moet worden gekozen zullen de huidige voorzitter, Sue Williams Getty en de huidige toernooidirecteur Wayne Williams zich niet meer kandidaat stellen.

Tijdens de onlangs gehouden bestuursvergadering werd er geopperd dat de huidige samenstelling van de raad van bestuur niet toereikend was. De huidige samenstelling van 4 leden bezorgd deze leden teveel werkdruk en is uitbreiding noodzakelijk. Gezien de plannen voor de toekomst die tijdens deze vergadering op tafel kwamen achten Sue en Wayne zich niet langer geschikt omĀ  al deze nieuwe taken naar behoren uit te voeren en dat het tijd wordt dat er mensen op de stoel komen te zitten die meer capabel zijn.

Ook John Weller bestuurslid voor promotieartikelen en fondsen stelt zich straks in augustus niet meer als kandidaat dit vanwege persoonlijke omstandigheden.