Tweede Road to the Winmau ranking in Hummelo

Zondag 21 oktober is de tweede editie van de Road to the Winmau ranking. De eerste op zondag 30 september werd gewonnen door Cobus Vriezen die net als in de poulefase in de finale opnieuw te sterk bleek voor zijn tegenstander Danny Blom die in 2017 de Road to the Winmau finale won.

Zondag 21 oktober de tweede editie van de in totaal 8 ranking toernooien waarmee men zich kan plaatsen voor de grote Road to the Winmau finale op zondag 14 juli 2019.

De Road to the Winmau ranking biedt deelnemers de kans een deelname bewijs te winnen voor de Winmau World Masters in Engeland. De Winmau World Masters is één van de major toernooien van de BDO waar alleen de beste van de wereld aan deelnemen. Via de Road to the Winmau kun je dus deelnemers worden aan dit wereldtop darts toernooi. Hiervoor dien je via 1 van de Road to the Winmau ranking toernooien die er worden gehouden je zien te plaatsen voor de finaledag waar wordt gestreden om dit startbewijs.

In Hummelo organiseert Darts4u zelf 8 toernooien waarvan de eerste inmiddels is gespeeld. Zondag 21 oktober is dan de tweede en iedereen die gerechtigd is om deel te nemen aan de Winmau World Masters en Finder Darts Masters ( dus lid is van de bij de WDF aangesloten dartsorganisatie zoals bijvoorbeeld de NDB) en minimaal 18 jaar is kan deelnemen aan deze ranking

De beste 16 heren en beste 8 dames van de ranking plaatsen zich voor de finaledag mits ze minimaal 4 keer hebben meegespeeld met onze ranking waarvan zeker het 8ste en laatste toernooi ( dus minimaal 3 willekeurige toernooien plus het 8ste en laatste rankingtoernooi.

Bij voldoende deelname ( 8 deelnemers ) houden we op onze ranking dagen een apart damestoernooi bij minder doen de dames met in het herentoernooi. Er is wel een aparte damesranking want er is zowel voor het heren- als damestoernooi een startbewijs te winnen.

Het toernooi in Hummelo begint om 13:30 uur en men kan aan de zaal inschrijven tot 13:15 uur.  Deelnamekosten zijn € 13,00 per deelname maar indien je de moeite neemt om vooraf in te schrijven zijn de kosten € 10,00.

Vooraf inschrijven kan via info@darts4you.nl  of info@ffnaarsteef.nl of via de Evenementen rubriek op onze Facebookpagina   Vooruit betalen is niet nodig dat kan aan de zaal.

De locatie is:

Café Zaal Terras FF naar Steef

Dorpstraat 1 – Hummelo

Er wordt 501 – dubbel uit gespeeld en zolang het deelnemersaantal het toelaat wordt er gestart met een poulefase en aansluitend de knock out naar de finale