Buurtcafé ‘t Toppertje uit Hengelo start met Road to the Winmau

Bij de darters uit Overijssel is Buurtcafé ‘t Toppertje aan de Boekeloseweg 69 in Hengelo zeker geen onbekende dartslocatie. Regelmatig worden er toernooien gehouden die door vele enthousiaste darters bezocht worden. 

En vanaf 13 januari kunnen de darters ook terecht bij ‘t Toppertje voor 8 Road to the Winmau ranking toernooien. Uitbater Lino Visscher heeft de stap gezet om darters en dartsters uit de regio een kans te bieden zich te kwalificeren voor een wereldtop dartstoernooi. Dat kun je namelijk bereiken als je meedoet aan de Road to the Winmau ranking. Via deze ranking kan men zich namelijk plaatsen voor de Road to the Winmau finaledag waar deelnemers gaan spelen voor een startbewijs wat recht geeft op deelname aan de Winmau World Masters in Engeland.

Aan dit wereldtop dartstoernooi doen alleen de allergrootsten uit het WDF/BDO circuit mee en daar kan jij als darter ook bij zijn al winnaar of winnares van de finale.

De Road to the Winmau rankingtoernooien bij Buurtcafé ‘t Toppertje heeft per toernooi plaats voor 40 deelnemers en de toernooien beginnen op de speeldag om 13:30 uur. Wil je zeker zijn dat je mee kan doen zorg dan dat je op tijd je aanmelding hebt gedaan.

De speeldata zijn:

  1.  13 januari 2019
  2.  27 januari 2019
  3.  10 februari 2019
  4.  10 maart 2019
  5.  7 april 2019
  6.  21 april 2019
  7.  19 mei 2019
  8.  16 juni 2019

De finale van de Road to the Winmau is op 14 juli in café zaal terras FF naar Steef in Hummelo

Buurtcafé ‘t Toppertje stelt als voorwaarde om je via hun ranking te plaatsen voor de finaledag dat van de 8 rankingtoernooien  moet men minimaal aan 3 toernooien hebben mee gedaan en bij de eerste 16  heren of 8 beste dames zitten om je te plaatsen voor de finaledag in Hummelo.  De inleg is 5 euro per persoon en dat geld gaat er op de dag zelf allemaal uit op elke ranking !  Dus elke speeldag is er ook geld te winnen !

Meer weten kijk dan op de Facebookpagina van Buurtcafé ‘t Toppertje  of in de evenementenagenda van Darts4u