Een goede start in 2019

Het nieuwe jaar staat op punt van beginnen. Nog een paar uur en dan begint 2019 en voor Darts4u begint het jaar al goed want op de valreep heeft zich nog een kandidaat gemeld die de komende maanden Road to the Winmau toernooien gaat organiseren.

Bij ons heeft zich namelijk Sportcafé Balmere uit Almere aangemeld om begin dit jaar te starten met 8 Road to the Winmau toernooien. Zo krijgen we weer aan aardige dekking door Nederland heen er worden nu ranking toernooien gehouden in Limburg, Overijssel, Gelderland, Flevo polders en Zuid Holland en krijgt aankomen dartstalent steeds meer een kans zich via de Road to the Winmau te plaatsen voor een wereldtop darts toernooi.

Binnenkort worden alle speeldata van Sportcafé Balmere bekend gemaakt met daarbij de overige informatie. Dus houdt onze website en toernooiagenda in de gaten om dit niet te missen.

Sluiten we af met iedereen te bedanken voor de support de afgelopen perioden en zien jullie allemaal graag terug in het nieuwe jaar. Namens de redactie van Darts4u wensen we iederen een prettige jaarwisseling en een gezond, voorspoedig en succesvol 2019.