Berkelland Open wordt dit jaar alweer voor de 15de keer gehouden

Voor darters uit de regio Overijssel, Gelderland en Utrecht heeft het Berkelland Open eigenlijk geen introductie meer nodig. Dit toernooi dat dit jaar onder de naam Lubron Berkelland Open 2019 voor de 15de keer gehouden wordt is alom bekend als een gezellig goed georganiseerd toernooi met een aantrekkelijke prijzenpot.

Vele getalenteerde spelers en dartsgenieters bezochten de afgelopen jaren dit evenement opgezet door de Stichting Berkelland Open uit Ruurlo. Hun eerste editie werd gewonnen door niemand minder dan Eric Clarijs en het damestoernooi won Wilma te Winkel destijds een topper uit deze regio. Verder prijken namen als Jean Paul Leeuwrik, Danny Blom, Michel van der Horst en Fabian Rosenbrand op de erelijst van dit evenement en Gerie Steenbreker en Melissa Landkroon als winnaars van het damessingle toernooi.

Het is een twee-daags evenement dat dit jaar gepland staat op zaterdag 19 en zondag 20 januari. Zaterdag worden het koppeltoernooi gehouden en zondag de singles voor heren dames en jeugd.

De speellocatie is de Sporthal Rikkenhage aan de Fürstenauerstraat 1 in Ruurlo en zal ook dit jaar weer worden ingelicht als een toplocatie voor een gezellig en sportief dartsweekend.

Dit jaar heeft de organisatie Darts4u benaderd om de wedstrijdleiding op te willen nemen. Gezien de ervaring van Darts4u als organisator van onder meer het Didam International Open, de Road to the Winmau ranking het Veltins Open en Veltins Darts Championship vond het stichting dit de juiste beslissing om de deelnemers een goed en strak georganiseerd toernooi te bieden.

Inschrijven kan via de site van het toernooi en de organisatie waardeert dit zeer als je vooraf kunt aangeven dat je het weekend mee komt darten. Betalen kun je op de speeldag zelf aan de wedstrijdtafel. Ook is het mogelijk om je op de dag zelf nog aan te melden. Verder vind je op deze website al verdere informatie over dit toernooi