‘t Toppertje eerste Road to the Winmau ranking erg succesvol

Buurtcafé t Toppertje kan terugkijken op een geslaagd eerste Road to the Winmau rankingtoernooi welke zondag 13 januari is gehouden. Met 38 heren en 8 dames kan men spreken van een leuke opkomst bij dit eerste toernooi.

Er werd gestart met een poulefase, zowel bij de mannen als de vrouwen met aansluitend de knock out fase en een verliezersronde, Deze laatste werd gewonnen door Melissa Landkroon met Natasja Prenen als runner up. En er werd op een aardig niveau gespeeld met tijdens het toernooi de nodige maximale scores en ton plus finishes

De beste dame van het eerste rankingtoernooi was Denise Leferink die in de finale Melanie Jongbloed de baas was.

De beste 4 heren van het eerste toernooi zijn geworden;

  1. Dennie Olde Kalter
  2. Maarten Brouwer
  3. Henk Bakker
  4. Ramon Leferink

In de verliezersronde won Ronald Engebertink de finale van Rene Bekhuis

In de loop van de week komt de eerste stand online en over twee weken is de volgende Road to the Winmau ranking.