Inschrijven voor zevende NDB ranking Open Peelland

Op zondag 24 maart wordt in sporthal d’n Ekker te Beek en Donk de zevende NDB ranking, het Open Peelland worden gehouden.

De organisatie ligt deze keer in handen van de Peelland Dartsbond die er samen met de Nederlande Darts Bond gaan zorgen voor een leuke en sportieve dag.

Deze editie heeft maar liefst 8 verschillende toernooien. Aanvankelijk stond het toernooi voor de Specials niet op het programma maar vanuit de organisatie is alsnog besloten dit toernooi wel te houden.

De acht verschillende toernooien:
– Aspiranten (t/m 13 jaar)
– Meisjes (t/m 17 jaar)
– Junioren (Jongens van 14 t/m 17 jaar)
– Dames
– Heren B
– Heren A
– Paradarts (spelers met een lichamelijke beperking)
– Specials (spelers met een andersoortige beperking)

Je inschrijven voor Open Peelland:
Ook hier moeten de heren A en dames zich aanmelden via voorinschrijving. Dit kan dus niet aan de zaal. Om je in te schrijven klik je op deze link!

Let op! Vooraf inschrijven kan tot en met zaterdag 23 maart 15:00 uur

De wijze van inschrijving voor de categorieën Heren B, Junioren, Aspiranten, Meisjes, Paradarters en Specials blijft hetzelfde: vul een inschrijfbriefje in op de locatie!

Kosten online inschrijving?
De kosten zijn €10,- voor de inschrijving en €0,75 transactiekosten.
De transactiekosten komen ten goede aan het het bedrijf achter de online inschrijving. 

Publicatie loting?
De loting, inclusief een lijst met starttijden, wordt uiterlijk zaterdagavond 23 maart om 21.00 uur gepubliceerd.

Spelerskaart ophalen?
Op de locatie aan de wedstrijdtafel. Bij voorkeur direct bij binnenkomst, maar in ieder geval minstens een half uur voor jouw starttijd.

Inschrijven overige categorieën en tijden:
Zoals beschreven kunnen de overige categorieën alleen ter plaatse inschrijven in de locatie. De aspiranten, meisjes en junioren dienen zich voor 11:00 uur in te schrijven en dit is geheel gratis.

De paradarters en Specials kunnen inschrijven tot 11:30 uur en dit kost €5,-. De heren B dienen zich voor 12:30 uur in te schrijven, dit kost €5,-. De senioren toernooien beginnen rond 13:00 uur. De jeugdtoernooien om 11:15 uur. De zaal gaat open om 10:00 uur