Inschrijfperiode Bulls German Open verlengd

In het weekend van 12 tot en met 14 april wordt in Kernwasser Wunderland Kalkar Duitsland weer een internationaal dartsweekend gehouden.

Vrijdag 12 april is er een warm-up koppels toernooi en zaterdag wordt het internationale Bull’s German Open single toernooi gehouden voor dames – heren – jeugd en G-darts en aan toegevoegd koppeltoernooi.

Zondag is er het Bull’s Darts Masters toernooi met hier alleen singletoernooien voor dames- heren en G- Darts en ook hier is aansluitend nog een mixed koppeltoernooi.

De organisatie ( Deutsche Darts Verband ) laat middels een bericht weten dat ze de termijn voor inschrijven verlengd hebben. Men kan nog tot 31 maart 2019 inschrijven maar let wel op je betaling voor deelname moet uiterlijk 2 april 2019 zijn bijgeschreven op de rekening van het toernooi.

Meer weten of inschrijven klik dan hier  >>>