BDO World Trophy komende 3 jaar in Blackburn

De BDO laat op de website weten dat de komende edities van de BDO World Trophy voor de komende 3 jaar op een nieuwe locatie zal worden gehouden.

Het nieuwe onderkomen wordt de King George’s Hall in Blackburn een historische locaties waar door de jaren heen diverse evenementen gehouden zijn. Er is een overeenkomst gesloten voor 3 jaar en deze overeenkomst garandeert de duurzaamheid van dit evenement voor zowel deelnemers als bezoekers.

Voor dit evenement zijn 24 heren en 14 dames al zeker van deelname aan het toernooi dat vanaf 30 augustus tot en met zondag 1 september gehouden wordt. Op donderdag 29 augustus is er nog een play off toernooi waar nog eens  4 heren en 2 dames een startbewijs kunnen winnen om aan dit evenement deel te nemen.

Eurosport gaat de live uitzendingen verzorgen en verdere informatie zal de komende dagen beschikbaar zijn.