Richard Asdown vindt geen inspiratie meer bij de BDO en stapt op

Op de Facebook pagina van Richard Ashdown verscheen gisterenavond een bericht dat deze Master of Ceremonies en hoofdscheidsrechter van de BDO zijn ontslag bij de BDO heeft ingediend.

‘Little Richard’ Ashdown is al 26 jaar actief als scheidsrechter en later ook Master of Ceremonies en spotter. Hij stond 6 keer op het Lakeside podium en vervulde ook de Masters of Ceremonies rol op zowel de Zuiderduin Darts Masters als Finder Darts Masters.

Richard had enorm veel passie voor de sport en heeft altijd het beste van zichzelf gegeven op de diverse podia maar sinds de nieuwe koers van de BDO is hij bij deze bond zijn inspiratie helemaal kwijt. De rede om zijn ontslag aan te bieden.

Wel blijft Richard Ashdown zijn werk doen bij England Darts en de World Darts Federation.

In zijn bericht benadrukt Ashdown dat zijn beslissing om te stoppen bij de BDo zijn eigen beslissing is en niet wordt bepaald door andere organisaties of afgesloten contracten.

Hij bedankt in zijn schrijven ook zijn collega’s Nick Rolls, Marco Meijer, Antony Dundas, Huw Ware en Charlie Corstorphine voor hun inzet en ondersteuning evenals Rab Butler, Cliff Murray en Colin McClements die zijn steun en toeverlaat waren bij zijn werkzaamheden.