NDB heeft nieuwe algemeen directeur, Paul Engelbertink

Per 1 september is Paul Engelbertink door het bestuur van de Nederlandse Darts Bond aangesteld als nieuwe algemeen directeur. Na het vertrek van Niels de Ruiter was Paul al aangesteld als interim directeur en neemt nu de taak volledig over.

Bestuursvoorzitter Frances van Kooten lichtte toe op de aanstelling van Paul Engelbertink: “Paul heeft zowel vorig jaar als de afgelopen zes maanden bewezen een prima directeur te zijn voor de NDB. Hij is al sinds 2012 werkzaam voor de bond en is daarmee de juiste man om te zorgen voor continuïteit en stabiliteit. Daarnaast is hij met zijn visie van grote waarde voor het mede ontwikkelen en uitvoeren van de meerjarenstrategie van de NDB.

Paul Engelbertink zelf is zeer enthousiast over zijn benoeming en laat weten: “Ik heb het afgelopen half jaar met veel plezier leiding gegeven aan de Nederlandse Darts Bond. Verschillende veranderingen zijn doorgevoerd in de laatste maanden. Zo zijn er onder andere twee nieuwe medewerkers aangenomen en hebben er verschuivingen plaatsgevonden in de verschillende portefeuilles om de kwaliteit van onze diensten en producten te verbeteren.

De NDB is een sportbond met een rijke geschiedenis, ruim 30.000 leden en heel veel potentie. Ik zie het als een mooie uitdagingen om samen met het bondskantoor, bestuur, spelers en de vele vrijwilligers te bouwen aan een stevig fundament voor een gezonde en succesvolle toekomst voor deze mooie bond.”