Bauhaus verlengt sponsor contract voor Dutch Open Darts

De Nederlandse Darts Bond heeft het sponsorcontract voor de Dutch Open Darts met bouwcentrum Bauhaus met een jaar verlengd. Daarmee is Bauhaus voor het vierde jaar op rij de hoofdsponsor van dit toernooi.

Tijdens de contract ondertekening in 2017 vond de Nederlandse Darts Bond al dat bouwcentrum Bauhaus een partner was die bij de NDB pas, aldus de kersverse directeur van de NDB, Paul Engelbertink. Het bedrijf en de doelgroep van het evenement is een perfecte match, dat is al die jaren wel gebleken en zo is het een succesvolle samenwerking voor beide partijen.

Ook commercieel directeur van Bauhaus, Herwin Oost, bevestigd het verhaal van Paul Engelbertink. Hij vindt dat het no nonsense karakter van de Dutch Open zeer goed pas bij de bedrijfsfilosofie  van Bauhaus. De Dutch Open vindt hij een mooi sociaal evenement waaraan iedereen mee kan doen en daar voelt Bauhaus zich thuis.

De datum voor de BAUHAUS Dutch Open Darts valt dit jaar in het weekend van 31 januari, 1 en 2 februari 2020. De inschrijving gaat open op 1 oktober 2019. Zet beide datums dus alvast in je agenda!

Het belooft opnieuw een groots en gezellig toernooi te worden.

Meer informatie kun je vinden op de website van de Dutch Open Darts!