NDB rankingseizoen 2019-2020 start vandaag in Zutphen

Met het Open Stedendriehoek wordt het ranking seizoen van de Nederlandse Darts Bond geopend. In de Hanzehal Zutphen gaat al het Nederlands Darts talent vanaf vandaag weer op jacht naar de diverse titels die via deze ranking te winnen zijn.

Er wordt weer gespeeld in de categorieën Heren A, en B, Dames, Junioren, Meisjes, Aspiranten, Paradarters en Specials en gedurende de dag zijn de verrichtingen in de diverse toernooien via de onderstaande links te volgens.

Heren A

Heren B

Dames

Meisjes

Meisjes verliezersronde

Aspiranten

Aspiranten verliezersronde

Junioren

Junioren verliezersronde

Paradarters

Paradarters verliezersronde

Specials

Specials verliezersronde

Rond 15:45 verwacht de organisatie livestreams te kunnen verzorgen die via deze link te zien zijn