Je kunt je aanmelden voor de Bauhaus Dutch Open 2020

Vanaf vrijdag 31 januari 2020 tot en met zondag 2 februari 2020 is de Bonte Wever in Assen weer het onderkomen voor het grootste dartsevenement van Nederland, het Dutch Open 2020.

Vorige editie was een historische omdat nadat Raymond van Barneveld in 2006 voor het laatst voor Nederlands succes op de Dutch Open had gezorgd won begin dit jaar Richard Veenstra de titel.

Inmiddels is de inschrijving voor dit toernooi gestart. Deelname aan dit open toernooi is alleen mogelijk op basis van vooraf inschrijven. Klik hier om je direct in te schrijven. (Inschrijven kan tot en met 13 januari 2020).

Als je niet aan het toernooi deelneemt maar wel graag dit geweldige evenement van dichtbij mee wil maken kun je ook alvast entreekaarten bestellen door hier te klikken.

Voor meer informatie en wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Bezoek dan de nieuwe Dutch Open Darts website: www.dutchopendarts.nl. Tevens kun je de BAUHAUS Dutch Open Darts ook volgen op Twitter en op Facebook. Doe dit ook zeker wanneer je kans wil maken op leuke prijzen.