Dag 2 van WDF World Cup in Roemenië

Vandaag de tweede dag van de WDF World Cup in Roemenië met op het programma de dames singles, meisjes singles, jongens koppels en de start van het heren team Round Robin toernooi.

De heren spelen vandaag tot en met de laatste 32. De dames spelen direct knock out tot aan de finale en de twee jeugdtoernooien beginnen met een groepsfase (Round Robin) en spelen tot aan de finale.

Gisteren in het heren singel toernooi verloor Martijn Kleermaker de halve finale van de Nieuw Zeelander Darren Herrenwini die nu de finale speelt tegen Peter Machin uit Australië

Herrewini schakelde eerder ( laatste 16 ) ook al Chris Landman uit die na Martijn de beste Nederlander in dit toernooi was. Jeffrey Sparidaans struikelde in de tweede ronde en Luc Peters kwam de eerste ronde niet door.

De Nederlandse dames waren na de eerste ronde al uitgespeeld. In de mixed koppels zien we beide Nederlandse teams terug in de knock out fase want zowel Jurjen van der Velde met Lerena Rietbergen als Luke van der Kwast met Rosanne van der Velde werden eerste in hun groep.

Om de uitslagen van gisteren te bekijken klik je op de onderstaande links.

Alle uitslagen heren

Alle uitslagen dames

Alle uitslagen jeugd

 

De Nederlandse Darts Bond heeft alle informatie zoals o.a. officiële website, de volledige loting, deelnemende landen en programma van aankomende dagen op onze toernooipagina geplaatst.


Gedurende het WK zullen wij je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in Roemenië. Volg ons dan ook zeker op Twitter en Facebook voor updates live vanuit Roemenië.

Voor Livestream en live score pagina

Livestream van vandaag kun je hier vinden en scorecenter hier.

Foto © Nederlandse Darts Bond – NDB 2019