Nederlandse teams nog volop in de strijd voor overall titel

Vandaag de derde dag van de WDF World Cup in Roemenië. En als we de balans opmaken op basis van de geboekte resultaten tot nu toe kunnen we vaststellen dat alle teams nog mee doen voor de World Cup overall titel.

De Nederlandse heren doen na het behalen van de eerste plek in hun poule van het team event ook nog mee voor deze titel want zij hebben zich geplaatst voor de laatste 16.

De dames die gisteren hun singelstoernooi speelde haalden geen finaleronde. Anca Zijlstra struikelde al in de eerste ronde, en Vanessa Zuidema en Marjolein Noijens verloren bij de laatste 64.

Debutante Anita van der Velde haalde de laatste 32, daar verloor ze de beslissende leg van de Oostenrijkse Tori Kewish.

Bij de meisjes verloor Lerena Rietbergen na eerste te zijn geworden in haar groep in de kwartfinale van de Russische Ksenia Klochek. Rosanne van der Velde haalde de laatste 16 niet. Zij zat in een groep met o.a. de sterke Engelse Beau Greaves.

In het koppeltoernooi voor de jongens werd brons gehaald. Helaas verloren Jurjen van der Velde en Luke van der Kwast van de Engelse Phillips en Kay.

Het programma voor vandaag:

12:00     Heren Koppels – KO tot en met de halve finale
12:00     Jongens Singles – RR + KO tot en met de halve finale
13:00     Damesteam – RR + L32
13:00     Meisjes Koppels – RR + KO tot en met de halve finale

De Nederlandse Darts Bond heeft alle informatie zoals o.a. officiële website, de volledige loting, deelnemende landen en programma van aankomende dagen op onze toernooipagina geplaatst.

Gedurende het WK zullen wij je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in Roemenië. Volg ons dan ook zeker op Twitter en Facebook voor updates live vanuit Roemenië.

Voor Livestream en live score pagina

Livestream van vandaag kun je hier vinden en scorecenter hier.

Foto © Nederlandse Darts Bond – NDB 2019