De vierde dag van de WDF World Cup in Roemenië

De voorlaatste dag van de WDF World Cup in Roemenië met vandaag op het programma de knock out fase van het heren en dames team toernooi en de jeugd mixed koppels tot aan de finale.

Vanavond de jongens en meisjes singels finales, dames en heren koppels finale.

In het heren koppeltoernooi  haalden Martijn Kleermaker samen met Chris Landman en Jeffrey Sparidaans met Luc Peters de halve finale waarin beide koppels helaas onderuit gingen.

Martijn en Chris verloren van de Engelsen Scott Mitchell en Daniel Day en Jeffrey en Luc verloren van de Canadezen Jeff Smith en David Cameron.

Door deze resultaten staan de heren momenteel 1 in het overall klassement met nog enkele finales te gaan.

De dames kwamen niet verder dan een derde plek in het dames team toernooi en zien we dus niet meer terug in de play offs.

In het meisjes koppel toernooi verloren Lerena Rietbergen en Rosanne van der Velde in de kwartfinale van de Engelse meisjes Beau Graeves en Shannon Reeves en in de jongens singles was er brons voor Jurjen van der Velde die de halve finale verloor van de Mehrdad Seyfi uit Iran. Seyfi schreef daarmee geschiedenis door als eerste Iraanse speler een finale op een World Cup te halen.

De Nederlandse Darts Bond heeft alle informatie zoals o.a. officiële website, de volledige loting, deelnemende landen en programma van aankomende dagen op onze toernooipagina geplaatst.

Gedurende het WK zullen wij je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in Roemenië. Volg ons dan ook zeker op Twitter en Facebook voor updates live vanuit Roemenië.

Voor Livestream en live score pagina

Livestream van vandaag kun je hier vinden en scorecenter hier.

Foto © Nederlandse Darts Bond – NDB 2019