Uitslagen en livestream derde NDB Rankig, Open Rivierenland

De derde ranking van de Nederlandse Darts Bond, het Open Rivierenland, wordt vandaag ( 1 december ) gehouden in Sportcentrum Arcus te Wijchen. De loting is inmiddels verricht en online gezet voor de diverse afdelingen die vandaag de strijd aanbinden.

Gedurende de dag worden de uitslagen van de wedstrijden door de organisatie gepubliceerd en de finales, die naar verwachting ronde 15:45 uur beginnen is een livestream te volgen. Klik hier voor de livestream

Voor de uitslagen die regelmatig worden bijgewerkt kun je op de onderstaande links klikken.

Heren A

Heren B

Dames

Meisjes

Meisjes verliezersronde

Aspiranten

Aspiranten verliezersronde

Junioren

Junioren verliezersronde

Paradarters

Paradarters verliezersronde

Specials

Specials verliezersronde