Martijn Kleermaker en Dennie Olde Kalter op weg naar kwartfinale – Updates

Vanavond moet het dan gebeuren. Dan moet Martijn Kleermaker de volgende stap zetten op weg naar zijn doel, het optillen van die mooie beker als nieuw BDO World Champion. Maar dat wil hij niet alleen, ook debutant, Dennie Olde Kalter, wil dit graag.

En natuurlijk ook hun tegenstanders, voor Dennie, die in de tweede partij van de avond speelt is dat de Belg Mario Vandenbogaerde. Martijn sluit de avond af tegen Paul Hogan en die heeft tot nu toe in het toernooi de meeste indruk gemaakt. Paul heeft zeker laten zien titel aspiraties te hebben, dus kunnen we een aantal spannende partijen verwachten.

Dat geldt ook voor de laatste 2 partijen in de kwartfinale van het damestoernooi. Allereerst speelt Lisa Ashton tegen Lorraine Winstanley. En kan Winstanley nu eindelijk eens ‘the Lancashire Rose’ stoppen, of gaat Ashston op weg naar haar 5de titel.

Of komt de Japanse Mikuru Suzuki een stap dichterbij haar tweede titel want in de derde partij speelt zij tegen Anastasia Dobromyslova ook al met 3 wereldtitel op haar naam.

Een leuke avond dart dus die er als volgt uit ziet;

Donderdagavond
Pos  Player Player        score
20:00 Lisa Ashton (1) Lorraine Winstanley (8) 2 0
Dennie Olde Kalter  Mario Vandenbogaerde (11) 1 4
Mikuru Suzuki (2) Anastasia Dobromyslova (7) 2 0
Martijn Kleermaker (7) Paul Hogan 1 4

 

Foto © Chris Sargeant – Tiptoppics 2020