Halve finale bereiken wordt zware opgave voor Chris Landman – updates

Een zware maar zeker niet onmogelijke opgave voor Chris Landman die vrijdagmiddag 10 januari, in de eerste match van de middagsessie, gaat proberen om de halve finale te halen van het BDO World Professional Darts Championship.

Zwaar omdat hij speelt tegen dartsveteraan en routinier Wayne Warren. En Warren heeft in zijn partijen laten zien dat hij voor dit toernooi uit het goede hout gesneden is.

Warren klopte in zijn eerste partij Australiër Justin Thompson met een gemiddelde van 92.75 en bij de laatste 16 klopte hij Andy Hamilton met 4-1 en gooide in die partij 92.69 gemiddeld.

Chris die in de eerste ronde moest afrekenen met Dave Parletti haalde in die partij 83.69 gemiddeld. En in die geweldige partij tegen Ben Hazel waarin hij van 3-1 achter terug kwam en de match ook won met 4-3 gooide Chris 87.18.

Nu zeggen gemiddelden niet echt alles maar geven een beeld en bij darts speelt ook de vorm van de dag een rol vandaar een zware maar niet onmogelijke opgave.

De kwartfinale partijen worden over best of 9 sets gespeeld en de halve finales dames die vandaag ook gespeeld worden blijven best of 3 sets.

Aan het eind van de middagsessie komt ook Zuiderbuur Mario Vandenbogaerde weer in actie tegen David Evans en ook in die partij liggen er kansen voor ‘Super Mario

In de avondsessie drie, op papier mooie partijen, Paul Hogan tegen Jim Williams, Mikuru Suzuki tegen Beau Greaves en tot slot Scott Waites tegen Scott Mitchell.\

De indeling voor vandaag;

Vrijdagmiddag 10 jan
Pos  Player Player       score
14:00 Wayne Warren (5) Chris Landman 5 3
2 Lisa Ashton (1) Corrine Hammond 2 0
3 David Evans (14) Mario Vandenbogaerde (11) 3 5
Vrijdagavond 
Pos  Player Player       score
20:00 Paul Hogan Jim Williams (2) 1 5
2 Beau Greaves (6) Mikuru Suzuki (2) 1 2
3 Scott Waites (16) Scott Mitchell (9) 4 5

Foto © Chris Sargeant – Tiptoppics 2020