Hoe verloopt dag 2 van de PDC Q School

Om 11:30 uur Nederlandse tijd start het tweede toernooi uit de reeks van 4 PDC Q School toernooien. Hoe zal het vandaag met de Nederlandse deelnemers gaan? Kan Martijn Kleermaker zich weer opladen na de gemiste kans gisteren?

En wat speelt het door het hoofd van Richard Veenstra die gisteren de eerste ronde al was uitgeschakeld. Buiten deze twee pijlers van het hedendaagse Nederlandse dartscircuit waren er natuurlijk ook vele anderen die net dat ene puntje tekort kwamen om een ronde verder te komen.

In ieder geval zowel in Hildesheim Duitsland als in Wigan Engeland zal de speelzaal weer bol staan van gezonde spanning en weten we zo aan het begin van de avond welke spelers vandaag die zo fel begeerde PDC Tour Card hebben gewonnen.

Net als gisteren kan in Hildesheim 1 speler een kaart winnen en in Engeland 2 spelers. Ook krijgen we vandaag, na twee speeldagen een overzicht van de Q School Order of Merit. Je krijgt namelijk voor iedere gewonnen wedstrijd een punt en al die punten worden de komende dagen bij elkaar opgeteld en worden er nog Tour Card gegeven aan top van deze ranking. Er is er 1 voor de Europese Q School ( 7 extra TourCards )en 1 voor de Engelse ( 12 Tour Cards).

Op de hoogte blijven van de gang van zaken vandaag. Op de website Dartconnect worden beide toernooien per wedstrijd bijgehouden.