Dag twee van Dutch Open 2020

Na de koppelwedstrijden en het WDDA Winmau World Championship worden zaterdag 1 februari de singlewedstrijden voor heren en dames gespeeld. Martin Adams en Ross Montgomery plaatsten zich gisteren voor de heren koppelsfinale.

Zij gaan het zondag in de finale opnemen tegen Colin Roelofs en Ryan de Vreede uit Nederland.

De dames koppels finale wordt gespeeld door Lorraine Winstanley en Margaret Sutton uit Engeland tegen Anca Zijsltra en Femke Herms

Alle uitslagen dameskoppels >>>>

Alle uitslagen herenkoppels >>>>

De finale van het WDDA Winmau World Championship werd gespeeld door de Koreaan Kwanghee Cho en Engelsman Mike Callaghan.

Cho wist de finale te bereiken door in de halve finale de Engelsman Jonathan Hirst met een klinkende 3-0 te verslaan. Mike Callaghan maakte het in zijn halve finale een stuk spannender. De Engelsman gaf bijna een 2-0 voorsprong weg tegen de Nederlander Arie van der Rassel. Toch wist Callaghan de partij uiteindelijk met 3-2 te winnen.

In de finale kwam Cho snel met 2-0 voor. Op 170 kon de Koreaan de titel al binnenslepen, maar zijn match dart belande in de single bull. En in plaats van 3-0 zorgde Mike Callaghan ervoor dat het 2-1 werd. In de vierde leg was het echter wel raak voor Cho en won de Zuid-Koreaan de titel.

Alle uitslagen WDDA Winmau World Masters >>>>

Vandaag dus de singles waarvan de uitslagen gedurende de dag bijgehouden worden door de NDB en ook is er een livestream van interessante partijen

Uitslagen singles >>>>>>

Livestream Dutch Open >>>>

Foto © Martin van Oostveen – Darts4u 2020