Ook diverse WDF dartstoernooien uitgesteld vanwege het COVID-19 virus

Gezien de recente ontwikkelingen van het COVID-19 virus ( Corona-virus ) heeft de World Darts Federation op haar website ook richtlijnen geplaatst hoe te handelen in deze situatie en hebben zij wijzigingen ontvangen over uitstellen van dartstoernooien.

De WDF raadt haar leden aan zorgvuldig op websites en/of sociale media te controleren of evenementen daadwerkelijk doorgang vinden en goede afspraken voor jezelf te maken bij het boeken van vluchten of hotelreservering. Onder deze omstandigheden is het nemen van een annuleringsverzekering geen overbodige luxe en raadt de leden dan ook aan dit in overweging te nemen.

Meer informatie en welke voorzorgsmaatregelen men nemen kan vind men ook op de website van de World Health Organization (WHO) zoals bijvoorbeeld handen wassen en het advies om geen handen te schudden bij dartwedstrijden.

De WDF ontving ook bericht dat er evenementen worden uitgesteld, dit zijn tot nu toe;

  • Tot nader order de WDF Americas Cup
  • Het Greek Open wordt uitgesteld
  • En de evenementen op de FaeroĆ«r eilandgroep, het Torshavn Darts Open en Faroe Island Darts Open zijn uitgesteld tot en met oktober 2020