Twee Premier League avonden in Rotterdam Ahoy zijn uitgesteld

Kort na de persconferentie vanmiddag van minister president Mark Rutte waarin werd gelast dat alle evenementen met meer dan 100 personen tot en met 31 maart niet meer plaats mogen vinden kwam er een persbericht van de PDC.

In dit bericht werd medegedeeld dat de twee Premier League avonden, woensdag 25 en donderdag 26 maart niet door gaan. Samen met de mensen van Rotterdam Ahoy werkt de PDC nu aan twee nieuwe data voor deze twee avonden, de laatste twee van het eerste gedeelte van de Premier League.

Fans die al kaarten gekocht hebben voor deze twee avonden adviseert de PDC ze te bewaren voor de twee nieuwe speeldata of krijgen de kaarten terug betaald. Meer informatie volgt binnenkort en mensen die al kaarten gekocht hebben krijgen, via het bij boeken van de tickets opgegeven email adres, bericht hierover.

Voor nu zijn er voor de overige Premier League avonden nog geen restricties maar de PDC staat in nauw contact met de desbetreffende autoriteiten en zal op pdc.tv/Coronavirus belangrijke updates plaatsen zodra die er zijn.