PDPA zet noodfonds op voor hun leden

De spelersbond voor PDC spelers, de PDPA heeft aangekondigd dat er een noodfonds komt voor hun Tour Card houders. Niet alleen de gezondheid en welzijn van de leden heeft hun prioriteit maar ook de financiële gevolg van de Corona pandemie.

Daarom is er per direct een noodfonds opgezet voor hun leden waaruit een lid maximaal £ 1.000 kan krijgen indien hij of zij dringende financiële hulp nodig heeft. Het fonds is speciaal voor leden die als gevolg van de Covid-19 uitbraak ïn een negatieve financiële situatie geraken en deze steun, die niet terug betaald hoeft te worden, aanvragen.

Ook komt er een PDPA/PDC Hardship fonds voor iedere Tour Card houder die de komende maanden verdere financiële ondersteuning nodig heeft. Deze steun wordt dan geleverd in de vorm van een voorschot op toekomstig prijzengeld. Meer informatie over dit fonds worden binnenkort aan alle Tour Card houder bekend gemaakt.

Mocht hij of zij deze mail met informatie over de fondsen en hoe de ondersteuning kan worden aangevraagd dienen ze zo snel mogelijk contact op te nemen met de PDPA