Herkansing voor Keegan Brown en weekend overzicht Unibet Home Tour

Keegan Brown had zich er enige dagen geleden erg verheugd op deelnemen aan het Unibet Home Tour internet dartstoernooi. Dat zou een welkome afleiding zijn geweest na wekenlange hard werken als laborant in de gezondheidszorg.

Maar technische problemen deden hem die bewuste avond de das om en moest Keegan al na 1 wedstrijd afhaken. Inmiddels heeft hij zijn internetsnelheid laten verhogen en gaat het vanavond, 11 mei,  opnieuw proberen in groep 25 met daarin ook Reece Robinson, Jose De Sousa en Robert Thornton.

Zaterdag 8 en zondag 9 mei werden er 3 toernooien gehouden. Twee uit de reeks Home Tour toernooien en een special met Engelse voetballers.

Zaterdag 8 mei speelde groep 23 met daarin Dirk van Duivenbode die genoegen moest nemen met een tweede plaats. Daniel Larsson was die avond door niemand te kloppen en won alle 3 de partijen.

Kyle Anderson 3 1 2 -6 2

Zondagmiddag werd het speciale toernooi gehouden. Dit startte op verzoek van 1 van de deelnemers wat later. Het was voor de PDC het allereerste toernooi met voetbalspelers met als inzet geld op te halen voor de NHS in Engeland. In een best of 3 legs werd de Schotse profvoetballer Paul Gallagher de absolute winnaar.

Declan Rice 3 0 3 -5 0

Zondagavond kwamen de PDC kanonnen weer aanbod in groep 24 met Jamie Hughes, die groepswinnaar werd, en Darius Labanauskas, Krzysztof Ratajski en Toni Alicnas.

Toni Alcinas 3 0 3 -8 0

Vanavond de beurt aan groep 25, en ook deze wedstrijden beginnen om 20:30 uur en zijn ( mits je bent geregistreerd) live te volgen via de gratis livestream van de PDC op PDCTV