Twee debutanten in voorlopige deelnemerslijst Premier League 2021

Traditioneel werd na afloop van het PDC WK de deelnemerslijst voor de Premier League 2021 bekend gemaakt. Er was al naar buiten gebracht dat er geen ‘Challengers’ of ‘Contenders’ meer aan de deelnemerslijst werden toegevoegd en men terug ging naar de oude indeling.

Dus gewoon weer 10 vaste deelnemers met op Judgment Night twee laatste spelers die de competitie verlaten. Ook wordt er later gestart met de Premier League. Aanvankelijk begint het evenement in februari in Cardiff maar vanwege de Corona regels verwacht men nu zo rond Pasen 2021 te starten.

Verdere details zullen in de komende periode bekend gemaakt worden evenals het gegeven of er wel of nog steeds zonder publiek kan worden gespeeld.

Negen namen van spelers gaf PDC directeur Matthew Porter gisteren door met onder de 9 tot nu toe bekende spelers twee debutanten, Dimitri Van den Berg en José De Sousa die op basis van hun toernooi overwinning aan de deelnemerslijst zijn toegevoegd.

De deelnemers voor 2021 zijn

Michael van Gerwen, Peter Wright, Gerwyn Price, Rob Cross, Gary Anderson, Glen Durrant, Nathan Aspinall, Dimitri Van den Bergh, José De Sousa.

De laatste speler wordt eind januari na afloop van de Masters bekend gemaakt.