Minimaal 45 Nederlanders in de Q-School finale ronde – update Mikel van Maastrigt is ook bij

De spanning bij de deelnemers aan de Q-School bereikt zijn hoogtepunt. Vandaag start namelijk het finaletoernooi van de Q-School. Verdeeld over 4 dagen wordt er nu gespeeld om de beschikbare PDC Tour Cards.

Per dag ontvangt de winnaar van het Q-School Europe toernooi een card in Engeland waar de Q-School U.K. gespeeld wordt krijgt de beste speler van de dag ook een Tour Card. Er zijn er in totaal 29 en de overige kaarten zijn beschikbaar voor de spelers die het hoogst op de Q-School Order of Merit voor de finaledagen geëindigd zijn.

Er spelen minimaal 45 Nederlanders mee in de Q-School Europe. Gisteren kreeg Toon Greebe op het laatste moment nog bericht dat hij werd toegevoegd als deelnemer aan de finaledagen en pechvogel Mikel van Maastrigt beleefd nog een paar spannende uren wsant hij is eerste reserve mocht er een speler uitvallen. (11:10) Michael van Maastrigt heeft zojuist bericht gehad dat hij ook mee doet aan de finaledagen)

Om 12:00 uur start dag 1 van de Q-School Europe en uitslagen en meer kun je hier volgen.

Om 15:00 uur begint de Q-School U.K. en daarvan vind je alle informatie hier.