Updates van de Q-School Final Stages dag 2

Vandaag nieuwe ronde nieuwe kansen om een PDC Tour Card te bemachtigen. Om 12:00 uur Nederlandse tijd begint in het Duitse Niedernhausen dag twee van de European Q-School waar mits er afzeggingen zijn 127 deelnemers van start gaan.

In Milton Keynes Engeland start het toernooi vanmiddag om 15:00 uur en ook daar zullen, als alles blijft zoals het is 127 spelers aan the oche verschijnen.

Naast de Tour Card die er dagelijks te verdienen is krijgen ook de beste 8 spelers van de European Order of Merit aan het eind van het vierdaagse toernooi nog een Tour Card. Voor Engeland zijn dat er 13.

Momenteel voert Geert Nentjes de European Order of Merit aan met nog 3 Nederlanders in de top 8. Raymond van Barneveld staat op een negende plaats. In Engeland voert Jack Main de lijst aan en staat de Schot Robert Thornton op de 13de plaats.

Gedurende de dag wordt het toernooi geheel bijgehouden op de website van DartConnect. Klik op een van de onderstaande links om het toernooi te volgen;