De tijd begint te dringen op derde dag Q-School Final Stages

Nog twee dagen hebben de deelnemers aan de Q-School Final Stages in Engeland en Duitsland om de fel begeerde PDC Tour Card in de wacht te slepen. Zo langzamerhand stijgt dan ook de spanning bij de spelers naar een hoogte punt.

Vier spelers zitten ondertussen al opgelucht en voldaan in hun stoel om de verrichtingen van de spelers die nog in de race zitten te volgen.

Van de Q-School Europe zijn dit Geert De Vos en Geert Nentjes die al een Tour Card op zak hebben. In Engeland wonnen Kirk Shepherd en Jason Heaver al een Tour Card.

Niet alleen de dag winnaars krijgen een Tour Card ook zijn er kaarten beschikbaar voor de beste 8 spelers van de Order of Merti na vier speeldagen.

Voor de European Q-School zijn er 8 kaarten en de stand tot nu toe vind je hier

En voor de U.K. Q-School zijn dit er 13 en deze stand tot nu toe staat hier

Vandaag weer een nieuw toernooi met aan het eind van de rit weer een dagwinnaar in zowel Niedernhausen als Milton Keynes.

De European Q-School start weer op 12:00 uur en wil je op de hoogte blijven van het verloop van dit toernooi kun je terecht op de site van DartConnect 

De U.K. Q-School begint om 15:00 uur en voor alle informatie over dit toernooi kun je via deze link ook terecht op de website van DartConnect