Zware teleurstelling voor Gerwyn Price voor aanvang Premier League 2021-updates dag 1

Welshman Gerwyn Price komt niet in actie tijdens de Unibet Premier League 2021. De regerend wereldkampioen kreeg bij aankomst in Milton Keynes, nadat hij was getest op Corona, te maken met een enorm zware teleurstelling.

Zijn test bleek positief en kreeg daarom geen toestemming mee te doen en moest huiswaarts om conform de regels in quarantaine te gaan. Price wordt deze editie nu vervangen door James Wade die vanavond dus in plaats van Price het moet opnemen tegen Gary Anderson.

Titelverdediger Glen Durrant opent de eerste avond in Milton Keynes tegen Nathan Aspinall gevolgd door Rob Cross tegen debutant José de Sousa. Michael van Gerwen sluit de avond af. Hij speelt in de vijfde match van de avond tegen Dimitri Van den Bergh die eindelijk verlost is van de brace om zijn knie.

Aanvang van het evenement is vanavond om 20:00 uur en alle partijen worden over best of 12 legs gespeeld.

De indeling voor maandag 5 april, Tweede Paasdag;

Pos Speler 1 Speler 2  uitslag
1 Nathan Aspinall Glen Durrant 7 3
2 Rob Cross José De Sousa 6 6
3 Peter Wright Jonny Clayton 6 6
4 James Wade Gary Anderson 6 6
5 Michael van Gerwen Dimitri Van den Bergh 6 6

Foto © PDC 2021 – Lawrence Lustig