Dag 3 van de Unibet Premier League met Schots onderonsje – de uitslagen

De derde dag op rij van de Unibet Premier League 2021. Een andere opzet dan gewend maar door de pandemie noodgedwongen achter gesloten deuren en met een reeks toernooien achter elkaar. Geen speelweken maar opeenvolgende speeldagen.

Wel verdeeld over een langere periode met deze week dus deel 1 met 5 wedstrijddagen achter elkaar allemaal gespeeld in Milton Keynes.

Vandaag dag 3 met 5 wedstrijden waaronder het Schotse onderonsje tussen Peter Wright en Gary Anderson de nummers 9 en vijf van de Premier League na 2 speeldagen.

Michael van Gerwen opent dag 3 tegen Rob Cross die na twee speeldagen de derde plek bezet. Michael staat na twee dagen bovenaan na zijn 7-2 overwinning op Peter Wright.

Dimitri Van den Bergh die tot nu toe sterk uit de startblokken is gekomen treft de hekkensluiter, Glen Durrant die tot nu toe nog geen match wist te winnen of hoe dan ook indruk te maken.

Debutant José De Sousa speelt in de laatste match van de avond tegen Jonny Clayton die momenteel op plek 2 staat en daarvoor komen Nathan Aspinall en James Wade nog in actie.

Er wordt weer best of 12 legs gespeeld en de aanvang van deze ronde is 20:00 uur

Dag 03 7-apr
Pos  Player Player uitslag
1 Rob Cross Michael van Gerwen 3 7
2 Glen Durrant Dimitri Van den Bergh 0 7
3 Peter Wright Gary Anderson 7 4
4 Nathan Aspinall James Wade 7 4
5 José De Sousa Jonny Clayton 3 7

Jonny Clayton gooit in de achtste leg een 9 darter voor een 5-3 voorsprong