Het blijft spannend voor de nummer 1 positie van de Premier League – de uitslagen

Vanavond de laatste Premier League speelavond voor deze week. En op het programma staan weer een paar interessante wedstrijden waarvan de uitkomst invloed kan hebben op de nummer 1 positie van de Unibet Premier League.

Degene die aan het eind van de tweede ronde als eerste eindigt ontvangt namelijk een bonus van £ 25.000,=. Nathan Aspinall bezet momenteel de eerste plek en treft vrijdagavond 7 mei Jonny Clayton die naar de vijfde plek is gezakt.

Michael van Gerwen, die tweede staat, speelt vanavond tegen James Wade. Altijd een moeilijke wedstrijd omdat Wade vaak in de slotfase een partij zijn richting op kan laten kantelen.

Dimitri Van den Bergh, nummer 3 van de Premier League, speelt tegen Gary Anderson die gisteren eindelijk weer een glimp van zijn oude vorm liet zien tegen Peter Wright. Anderson heeft de winst nodig om zicht te houden op de top vier en Van den Bergh aast natuurlijk op die eerste plek.

Peter Wright die nu op de 8ste plaats staat speelt tegen José de Sousa. En de Portugees klom gisteren door zijn gelijke spel naar plek vier van de Premier League en die plaats is straks goed voor deelname aan de Play-Offs.

Om 20:00 uur start speelavond 12 en er wordt best of 14 legs gespeeld in de onderstaande volgorde.

Pos  Player Player  uitslag
1 Peter Wright José De Sousa 1 8
2 Michael van Gerwen James Wade 8 3
3 Jonny Clayton Nathan Aspinall 8 6
4 Dimitri van den Bergh Gary Anderson 4 8

De laatste 4 wedstrijden van de tweede ronde worden vanaf 24 mei gespeeld met aansluitend de Play Offs op 28 mei.