Top vier Premier League mogelijk vanavond al bekend – de uitslagen

Mogelijk wordt op de 15de speelavond van de Unibet Premier League al bekend welke 4 spelers komende vrijdag aan de play-offs gaan deelnemen. Van Michael van Gerwen is het al zeker dat hij in de top 4 eindigt en 3 andere spelers kunnen vanavond spijkers met koppen slaan.

Nummer 2, Nathan Aspinall, treft vanavond Gary Anderson en is bij winst ook verzekerd van een plek in de top 4. José De Sousa die derde staat speelt in de laatste match van de avond tegen Michael van Gerwen en ook hij weet zich geplaatst voor de finaleavond als hij van Michael wint.

Welshman Jonny Clayton, die vanavond Peter Wright treft is met een overwinning op Wright zeker van de play-offs mits Dimitri Van den Bergh dan van James Wade verliest.

Op dat moment, tenminste als het loopt zoals omschreven, zijn de kaarten voor de finaledag geschud en is het morgen slechts het afwerken van de verplichte figuren.

Maar als het allemaal anders gaat en Aspinall en De Sousa verliezen en Wright en Van den Berg winnen dan wordt het nog super spannend op de slotavond van de tweede ronde.

Vanavond wederom best of 14 legs en de eerste speler die 8 legs wint wint de partij – aanvang 20:00 uur en de volgorde voor woensdag 26 mei  is als volgt;

Pos  Player Player  uitslag
1 Jonny Clayton Peter Wright 5 8
2 James Wade Dimitri Van den Bergh 7 7
3 Gary Anderson Nathan Aspinall 7 7
4 José De Sousa Michael van Gerwen 6 8