John Henderson maatje te groot voor Kantele

De Schot John Henderson heeft de volgende ronde bereikt van het PDC WK. In zijn eerste ronde partij tegen de Fin Marko Kantele was the Highlander een flink maatje te groot voor zijn tegenstander.

Henderson begint de eerste set die uiteindelijk de meest spannende van de wedstrijd zou worden. Met de darts wordt het 1-0 en met een break in leg 2 komt John 2-0 voor. Kantele breekt echter terug en maakt met de darts 2-2. De Fin kon echter niets meer doen in leg 5 waarin Henderson een 160 finish uitgooit voor 1-0 in sets.

De tweede set begint dan al niet goed voor Kantele die gelijk wordt gebroken dan 2-0 achter komt en vervolgens in de derde leg opnieuw een break moet incasseren door een 121 finish op de bull van Henderson en de stand 2-0 in sets wordt voor de Schot.

Set 3 wordt weer begonnen door Henderson die met een 72 finish 1-0 voorkomt. Kantele doet dan in leg 2 nog iets terug, 1-1 het was zijn laatste glorie moment want met de darts wordt het 2-1 voor de Schot en nadat Kantele dubbel 10 mist voor 2-2 vindt Henderson 56 voor een 3-1 eindstand in die set en gaat met 3-0 naar de tweede ronde waarin hij Daryl Gurney treft.

Gemiddelden; Henderson 90.09  –  Kantele 87.21

redactie Darts4u:
Related Post