Anastasia Dobromyslova veegt de vloer aan met Lorraine Winstanley.

Anastasia Dobromyslova heeft de halve finale`s bereikt en deed dat op zeer indrukwekkende wijze. de 3 voudig Lakeside kampioene was duidelijk op missie, en die missie moet uiteindelijk de 4e Lakeside titel gaan opleveren. Winstanley stond erbij en keek erna, ze had werkelijk geen enkele kans tegen een wervelwind die uit Rusland komt.

Anastasia Dobromyslova    (85,08) –   Lorraine Winstanley   (67,89)  2-0 (3-1,3-0)

Dobromyslova gunt Winstanley niets.
De laatste kwartfinale partij in het dames toernooi ging tussen 3 voudig Lakeside wereldkampioene Anastasia Dobromyslova en de Winmau World Masters 2017 winnares Lorraine Winstanley, op papier dus een echte kraker in het dames toernooi. Het was Winstanley die de bull had gewonnen achter de schermen en dus begon zij aan de wedstrijd. Maar het was Dobromyslova die Winstanley meteen wist te breken en de leg afsnoepte. Anastasia zat lekker in de wedstrijd want ze wist ook haar eigen leg te houden en zo op een 2-0 voorsprong te komen. in de derde set waren beide dames een beetje aan het rommelen en wisten ze de triples maar moeilijk te vinden. Dankzij een score van 135 is het uiteindelijk Anastasia die de eerste set wint met 3-0.

Lorraine Winstanley toeschouwer in eigen wedstrijd.
Anastasia Dobromyslova veegde figuurlijk de vloer aan met Winstanley. Anastasia gunde haar tegenstandster werkelijk helemaal niets, Winstanley was gewoon toeschouwer in haar eigen wedstrijd. via een 16-13 darter kwam Dobromyslova simpel voor met 2-0 in de tweede set. Uiteindelijk weet ze het in de derde leg af te maken via dubbel 8 en is de halve finale een feit.

redactie Darts4u:
Related Post