Organisatie Open Frankrijk 2018 last toernooi af

De organisatie van Open Frankrijk 2018 heeft het toernooi voor dit jaar afgelast. Het toernooi dat gepland stond op 18 en 19 augustus van dit jaar wordt om organisatorische reden afgelast.

In een brief aan de British Darts Organization laat Stéphane Quiquandon van de FFD, weten dat de organisatie tot hun grote spijt het toernooi voor dit jaar annuleert.

Er zijn al maanden problemen met de locatie in Noord Frankrijk alle signalen die nodig zijn om het toernooi later dit jaar in goede banen te kunnen leiden staan tot op de dag van vandaag nog steeds op rood en zo kun je de deelnemers niet garanderen dat het toernooi onder goede omstandigheden gespeeld gaat worden.

 

De Franse Dartsfederatie heeft zich alle alle jaren  ingezet om een goed toernooi neer te zetten met de zelfde waarden als de andere internationale toernooi die BDO geranked zijn.  En dit gaat dit jaar niet lukken en is er vandaag, met pijn in hun hart  besloten het toernooi niet door te laten gaan.

Stéphane Quiquandon zegt in die brief verder; ‘Het spijt ons echt voor deze beslissing en bijkomende consequenties, maar we werken er hard aan om in 2019 met nieuw goed georganiseerd toernooi terug te komen.’

redactie Darts4u:
Related Post