Peter Wright walst over Simon Whitlock

BET VICTOR WORLD MATCHPLAY 2018 WINTER GARDENS, BLACKPOOL PIC;CHRISTOPHER DEAN QTR FINAL PETER WRIGHT v SIMON WHITLOCK PETER WRIGHT THROWS THE WINNING DART TO BEAT SIMON WHITLOCK

Simon Whitlock is in zijn kwartfinale overlopen door Peter Wright .De tweede kwartfinale van vanavond ging tussen Peter Wright en Simon Whitlock . Maar van een echt kwart finale gevoel kwam het niet .Wright walste bijna letterlijk over Whitlock heen . De eerste sessie ging afgetekend met 5-0 naar Peter . Pas na de break kwam Simon op het bord door er 5-1 van te maken . nadat beide darters hun eigen leg wisten te behouden gaf Wright bij 6-2 weer even vol gas . Met een 10 darter en in de volgende leg een 110 finish werd het alweer 8-2 en ook de volgende 3 legs gingen naar Wright , 11-2 maarliefst . Whitlock probeerde nog wat terug te doen en hield zijn eigen leg met een 130 finish en brak vervolgens Wright . Peter was hier alles behalve van onder de indruk en brak direct terug en met een 102 finish hield hij zijn eigen leg . Whitlock was aangedaan en Wright brak direct weer en hield ook zijn eigen leg . 15-4 was de duidelijke tussenstand . Simon hield met een prachtige 132 finish ( twee keer volle bull en dubbel 16 ) zijn eigen leg maar de volgende leg ging met een 82 finish op de bullseye naar Wright . De zeer duidelijke 16-5 einduitslag was een feit .

gemiddelde Peter Wright 101,54 met maar liefst 75% op zijn dubbels tegen een gemiddelde van 96,14 en 38,16 op zijn dubbels voor Whitlock .

 

Morgen de 2 halve finales tussen :

Peter Wright en Mensur Suljovic en natuurlijk onze Jeffrey de Zwaan tegen Gary Anderson .

redactie Darts4u:
Related Post