Dutch Darts Championship 2018 begint dramatisch

Heb je er op donderdagavond zo hard voor gestreden om je te plaatsen voor het grote toernooi, wordt je de dag erna, in de eerste de beste ronde van het Dutch Darts Championship 2018 in Maastricht, even de les gelezen. Met andere woorden een dramatisch begin van een toernooi waar jezelf toch meer van had verwacht.

Dit overkwam Jelle Klaasen, Jan Dekker en Dirk van Duijvenbode vanmiddag tijdens de eerste sessie van het driedaagse toernooi. Alle drie maakten ze deel uit van de zes Nederlanders die zich gisteren voor dit toernooi via het kwalificatietoernooi wisten te plaatsen en nu met bijna lege handen naar huis kunnen.

Jelle Klaasen die tegen Barrie Bates uitkwam stond zelfs 3-1 voor maar kreeg toen 5 legs om rij om de oren en ging er met 6-3 vanaf.

Jan Dekker kwam 4-1 achter tegen Ricky Evans. Vocht zich terug naar 5-3 maar daarna stokte de opmars en werd de match met 6-3 winnend afgesloten door Evans.

Dirk van Duivenbode begon goed aan zijn match tegen Josh Payne. Hij kwam 2-0 voor en na vijf legs stond het nog 3-2 voor Dirk maar meer dan 3 legs kon hij niet op naam zetten en was ook hij klaar na zijn eerste partij.

Hieronder de uitslagen van de middagsessie en daaronder de indeling voor vanavond met Jeffrey de Zwaan, Jeffrey de Graaf en Vincent van der Voort\

Vrijdagmiddag 7 september aanvang 13:00 uur
Pos  Player Player    score
1 Kevin Munch Darren Johnson 4 6
2 Karel Sedlacek William O’Connor 2 6
3 Barrie Bates Jelle Klaasen 6 3
4 Rowby-John Rodriguez Robert Marijanovic 6 3
5 Ryan Searle Andy Boulton 6 3
6 Ricky Evans Jan Dekker 6 3
7 Toni Alcinas Darius Labanauskas 3 6
8 Josh Payne Drik van Duijvenbode 6 3
Vrijdagavond 7 september aanvang 19:15 uur
Pos  Player Player    score
1 HNQ3 Wayne Jones
2 HNQ6 Paul Nicholson
3 Dawson Murschell Ritchie Edhouse
4 Kevin Painter HNQ5
5 Ross Smith Rusty-Jake Rodriguez
6 Robert Thornton Arron Monk
7 Kyle Anderson Christian Bunse
8 James Wilson Cristo Reyes

 

 

 

 

redactie Darts4u:
Related Post