Zes Nederlanders nog in de race om de BDO World Pro titel – updates middagsessie

Na de laatste 3 wedstrijden in het herentoernooi waardoor de match tussen Scott Mitchell (foto) en de 14-jarige Leighton Bennett die niet het spektakel bracht waar iedereen op wachtte, beginnen vandaag de wedstrijden om een plek in de kwartfinale.

Gisteren voegden zich nog Ben Hazel, Scott Mitchell en Ryan Hogarth zich bij de laatste 16. Hazel klopte Gary Robson die 2-0 in sets voorkwam maar daarna in klapte en met 3-2 werd verslagen.

Regerend Lakeside World Pro Dames, Lisa Ashton, klopte in 2 sets Paula Jacklin en daarna eindigde de partij tussen Scott Mitchell en Leighton Bennett in 3-1.

Fransman Thibault Tricole verloor in de laatste wedstrijd met 3-1 van de Schot Ryan Hogarth die daarmee de tegenstander wordt van de Belg Mario Vandenbogaerde.

Zes Nederlanders nog in de race, Aileen de Graaf bij de dames en Wesley Harms, Richard Veenstra, Martijn Kleermaker, Chris Landman en Dennie Olde Kalter bij de heren.

En drie komen vandaag woensdag 8 januari al in actie. Chris in de middagsessie tegen de koele Ben Hazel, en in de avondsessie Wesley Harms tegen Scott Waites en Richard Veenstra tegen David Evans.

Ook vandaag de laatste damespartij en de winnares daarvan speelt later deze week tegen Lisa Ashton

Het format bij de heren is nu best of 7 sets dus de eerste met 4 gewonnen sets plaatst zich voor de kwartfinale.

De indeling voor vandaag;

Woensdagmiddag 8 jan
Pos  Player Player       score
14:00 Wayne Waren (5) Andy Hamilton (12) 4 1
Lorraine Winstanley (8) Casey Gallagher 2 0
Chris Landman Ben Hazel 4 3
Woensdagavond
Pos  Player Player       score
20:00 Wesley Harms (1) Scott Waites (16)
Michael Unterbuchner Scott Mitchell (9)
Richard Veenstra (3) David Evans (14)

Foto: © Chris Sargeant – Tiptoppics 2020

redactie Darts4u:
Related Post